OBSTACLE RUN EEMNES

OBSTACLE RUN EEMNES

Meld je aan!

Meld je hier aan voor de Obstacle Run Eemnes voor stichting IISAH en help mensen met een fysieke beperking in Kenia.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt €20,-
Bij aanmelden op de dag zelf bedraagt het inschrijfgeld €30,-

Groepskorting
Bij inschrijvingen van groepen vanaf 6 personen ontvang je €2,50 korting op de toegang.

Na inschrijving ontvang je van ons informatie omtrent de betaling en werven van sponsorgeld. Dit is uiteraard niet verplicht, maar wel het doel van deze Obstacle Run.
En leuk voor jou: Hoe meer geld je ophaalt, hoe groter de prijs waar je aan meeloot.

De Obstacle Run wordt gehouden op:
zaterdag 22 september 2018
meer info over het programma


(1) Indien van toepassing

Your message was sent succssfully! I will be in touch as soon as I can.

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Programma

Het voorlopige programma is als volgt:

  • 13:00 uurstart inschrijving
  • 13:45 uurwarming – up
  • 14:00 uurstart Obstacle Run
  • 16:00 uurprijsuitreiking en bekendmaking opbrengst
  • 17:00 uureinde

Overzicht Obstacle Run Eemnes
voor IISAH22 september 2018
Eemnes

De start en finish van de Obstacle Run vinden plaats op het evenementen-terrein tegenover restaurant 'Het Oude Raadhuis' (Wakkerendijk 30). Het parcours is 4km en kan rennend en lopend worden afgelegd

Het evenement is van 13:00 - 17:00 uur

gedoneerd

dit bedrag is al opgehaald voor mensen met een fysieke beperking in Kenia.

18 bedrijfssponsors

Help ook mee om dit evenement mogelijk te maken.

Welke prijzen zijn er te winnen?

Iedereen die deelneemt loot automatisch mee naar mooie prijzen. Hoe meer je ophaalt hoe mooier de prijs. De prijswinnaars worden ter plekke bekend gemaakt aan het einde van de dag.

Het bedrag dat door jou op 21 september is binnengehaald is bepalend voor de categorie waarin je meeloot.

Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Veel gestelde vragen

Hier vind je veel informatie over de run.
Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Inschrijving

Het inschrijfgeld wordt besteed aan de kosten voor het organiseren van dit evenement. Mocht hiervan geld overblijven, dan komt dit ook ten goede aan mensen met een fysieke beperking in Kenia, die door stichting IISAH worden geholpen.
  • Waterposten langs de route
  • Fruit en drinken na afloop van de run
  • Omkleedruimtes
  • Persoonlijke sponsorpagina op geef.nl
  • Een unieke ervaring met een goed gevoel!
De minimale leeftijd is 12 jaar, dit in verband met de te nemen obstakels. Ook is een zwemdiploma A verplicht. Kinderen onder de 18 nemen altijd onder begeleiding van een volwassene deel aan de run.


Over de run

De totale run is 4 km, de start en finish is op het evenemententerrein in Eemnes. Het is mogelijk de route 2x te lopen, meldt dit dan bij aanmelden op de dag zelf.
De run vindt plaats in de polder van Eemnes, met de start en finish op het evenemententerrein. De routekaart vind je hieronder.

Dit houden we nog even geheim! Alle obstakels zijn goed te nemen en je mag elkaar helpen. Wil of kan je een obstakel echt niet nemen, dan is er altijd een alternatief mogelijk.
Er is een tijdslimiet van 60 minuten, er is verder geen persoonlijke tijdsregistratie. Het doel en opzet van deze run is om obstakels te overwinnen voor iemand anders. Als je het leuk vindt om je tijd te weten, kan je dat natuurlijk wel zelf bijhouden.
Ja, halverwege de route op 2km is een EHBO en waterpost ook bij de start/finish is een EHBO en waterpost ingericht.
Aangezien je deelneemt aan een Obstacle Run, kan je kleding vies en nat worden. Na de run is er gelegenheid je af te spoelen en om te kleden. Neem dus handdoek, droge kleding en schoenen mee.
Ja, er is een ruimte om je om te kleden, deze ruimte is niet de gehele tijd bemand, dus laat geen waardevolle spullen in deze ruimte achter.
Ja, er zijn voldoende toiletten op het terrein aanwezig


Sponsoring

Het werven van sponsorgeld is niet verplicht, maar natuurlijk wel het doel van deze run. Op deze manier kan je echt concreet een bijdrage leveren aan mensen met een fysieke beperking in Kenia. En leuk voor jou is dat je ook meeloot naar mooie prijzen.
Na inschrijving ontvang je van ons een persoonlijke actiepagina op geef.nl. Je kan deze pagina eenvoudig delen via What’s app, Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram of e-mail. Op deze manier wordt het heel eenvoudig om veel mensen te vragen jou te helpen. Je kan bijvoorbeeld mensen vragen je te sponsoren voor het nemen van een obstakel. We proberen 10 obstakels neer te zetten, met 5 Euro per obstakel ben je er dan al!

Mocht je contact geld ontvangen, dan kan je zelf de bijdrage overmaken op je geef pagina, zodat dit ook meetelt voor de uiteindelijke categorie van prijzen waar je in mee mag loten.
Sponsoren is mogelijk tot een maand na het evenement. Let op: om kans te maken op de mooie prijzen geldt het bedrag dat op 21 september 2018 om 20.00 uur op je geef pagina staat.


Over IISAH

Stichting IISAH heeft als doel om mensen met een fysieke beperking te helpen. In Kenia heeft ongeveer 80% van de mensen met een fysieke beperking geen toegang tot zorg die zij nodig hebben. IISAH helpt hen door te investeren in lokale fysiotherapeuten. Op die manier krijgen meer mensen toegang tot betere zorg en zijn zij in staat om weer te werken, naar school te gaan en kunnen ze weer mee doen in de maatschappij. Met het sponsorgeld dat jij ophaalt kan jij dus letterlijk een obstakel in het leven van iemand uit de weg halen!

IISAH staat voor: Impact Investments to Support Access to Health
Lees meer over IISAH op www.iisah.org
Ja, IISAH heeft een ANBI status. Daarmee is je inschrijfgeld een donatie aan de stichting en mag je dit meenemen onder de aftrekpost giften bij je belastingaangifte.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over het evenement of wil je sponsor worden?
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!


© IISAH | Realisatie:SquareDots